Op woensdag 14 februari stond de Valentijnsbowling op het programma. Tijdens deze vierde maandprijs van het seizoen was het de bedoeling om zo weinig mogelijk punten te halen. Om het toch een beetje moeilijk te maken, moest je bij elke worp minstens 1 kegel omver gooien. Wierp je in de eerste beurt geen enkele kegel omver dan kreeg je een strike en was je beurt voorbij. Gooide je in de tweede beurt geen enkele kegel omver dan kreeg je een spare. Kon je in elke beurt juist één kegel omver gooien dan kon je de laagst mogelijke  score halen, namelijk 22 punten. Atlantis Bowling zorgde alvast voor lekkere snoepjes om de Valentijnsfeer te verzorgen en daar werd gretig van gebruik gemaakt.
Iedereen deed zijn of haar uiterste best maar al vlug bleek dat de opdracht niet zo gemakkelijk leek als voorzien. Daarbij had de uitbater nog de “rode kegel” voorzien, waarbij je een strike moest halen om een bonnetje te verdienen. Over de 8 banen was er vaak gevloek te horen van de spelers die op de baan stonden, terwijl er achter hen veel hoongelach te horen viel. Uiteindelijk kon Patrick Van Hoorne met 279 kegels de laagste score laten optekenen, voor Geert Braem (291), Kris Spruytte (297), Siebe Vandoolaeghe (312) en Bernard Dejaeghere (321). Geert Braem liet de laagste score in één game van de avond optekenen (75), Gery Decroix (205) legde beslag op de hoogste score. Patrick Van Hoorne en Geert Braem ontvingen elk een waardebon van 25 euro te gebruiken bij resto Milano. Alle scores vind je terug op de vertrouwde plaats op onze website.
Volgende week is het opnieuw bittere ernst want dan wordt de vijfde wedstrijd in de “Bowler of the year”-competitie gespeeld. Wie probeert Patrick Van Hoorne en Christine Timperman van de eerste plaats te verdrijven?

Patrick Van Hoorne en Geert Braem winnen de Valentijnsbowling!