Op woensdag 13 december werd de derde wedstrijddag in de “Bowler of the year”-competitie gespeeld. Het was uitkijken of George Aeck en Carine Laseure hun leidersplaats zouden kunnen behouden. Bij de dames werd de strijd om de eerste plaats van de avond nipt gewonnen door Dorine Quartier (+44) voor Christine Timperman (+40). Carine Laseure (+8) eindigde op de derde plaats en Sonja Merlaen (+0) legde beslag op de vierde plaats. In de stand blijft Carine Laseure op de eerste plaats, Christine Timperman (2de) en Sonja Merlaen (3de) wisselen van plaats.
Bij de heren was er een spannende strijd tussen Patrick Van Hoorne (+105) en Frans Verhaeghe (+102), gevolgd door Kris Spruytte (+70), Georges Aeck (+55), Jean-Pierre Coussement (+22) en een ex aequo bij Luc Vanzieleghem (+20) en Dirk Robyn (+20). Hierdoor stijgt Frans Verhaeghe naar de leidersplaats, Georges Aeck zakt naar de tweede plaats en Patrick Van Hoorne neemt de derde plaats in beslag. De volgende wedstrijddag in deze competitie is op 17 januari 2024.
Wat de kegeltotalen betreft, speelden Patrick Van Hoorne (614) en Kris Spruytte (612) zich in de kijker, maar ook Patrick Van Zele (586) en Michiel Hubrecht (505) vonden de juiste weg naar de kegels. Alle resultaten en de nieuwe klassementen vind je op de vertrouwde plaatsen op onze website.

Dorine Quartier en Patrick Van Hoorne zijn de winnaars van de derde “Bowler of the year”-competitie.