Op woensdag 27 februari waren zestien clubleden aanwezig die hun uiterste best deden om de prijzen die konden gewonnen worden in de SUPER8-competitie, mee naar huis te nemen. In de scratch-competitie stond er geen maat op Kris Spruytte die met een totaal van 635 kegels met de eerste prijs ging lopen. Patrick Van Hoorne (596) en Geert Braem (568) moesten zich tevreden stellen met de tweede en derde plaats. Ook in de “King/Queen of the evening”-competitie ging Kris Spruytte (+ 86,45) nipt met de overwinning lopen voor Johan Claeys (+85,79) en Jerke Desender (+55). Kris Spruytte en Johan Claeys kregen een bon ter waarde van 25 euro bij Rituals. Proficiat!

Een onschuldige hand trok het nummer 27 uit de doos en dat kwam goed uit voor Bart Vandorpe want daardoor mocht hij zijn games spelen op kosten van de clubkas. Alle resultaten en de nieuwe klassementen vind je op onze website.
Patrick Van Hoorne
Voorzitter BC Atlantis Ieper

Zestien clubleden waren aanwezig op de achtste speeldag van de SUPER8-competitie en Bart Vandorpe is de nieuwe gelukkige.