Op 22 december van vorig jaar kregen we het trieste nieuws dat de bowlingcentra door de coronamaatregelen, moesten sluiten. Vandaag, 2 februari 2022, kon de liga gelukkig weer opgestart worden, en dat leverde veel aanwezigen en glunderende gezichten op! Ook viel er een nieuw gezicht te verwelkomen. James Neirynck, broer van Jason, schreef zich als nieuw lid in onze club. Welkom James!
Koen Desender (169) en Dorine Quartier (192) verbeterden hun beste score van dit seizoen, en Patrick Van Zele zorgde voor de eerste +600-score van het nieuwe jaar. Daarnaast scoorde hij ook nog twee +200-scores. Ook Geert Braem lukte zijn eerste +200-score van 2022. De resultaten van deze avond en de nieuwe klassementen vind je op de vertrouwde plaatsen op onze website.
Volgende week wordt er om een maandprijs gespeeld in de Valentijnbowling. Daan Deruddere, in het verleden speler van onze club, zorgde voor 2 draadloze Headphones van Panasonic met nog enkele extra’s. We zijn al benieuwd wie er het meeste boven zijn/haar eigen gemiddelde speelt en met de maandprijs huiswaarts keert.

Op 2 februari wordt de liga terug opgestart met veel clubleden!