Op woensdag 9 februari werd de Valentijnbowling gespeeld. De opdracht was simpel maar voor velen moeilijk: speel zo veel mogelijk boven je eigen gemiddelde en ga naar huis met de maandprijs. Daan Deruddere, in het verleden speler van onze club, schonk ons 2x een draadloze Headphone van Panasonic met nog enkele extra’s.
Patrick Van Hoorne (230), Patrick Van Zele (203) en Carine Laseure (162) schoten meteen goed uit de startblokken. In het tweede game was het de beurt aan Geert Braem (205), Bernard Dejaeghere (190) en Jean-Pierre Coussement (170) om zich te laten opmerken. Het derde game was een nagelbijter. Eerst pakte Jean-Pierre Coussement (+34) de leiding, maar al vlug nam Carine Laseure (+44) de eerste plaats over, om die niet meer af te geven. Johan Claeys (+31) en Stefaan Lejeune (+24) drongen nog aan, maar moesten vrede nemen met de derde en vierde plaats. Hieronder vind je alle resultaten van de avond. De nieuwe klassementen staan op de vertrouwde plaatsen op onze website.
Een onschuldige hand trok het nummer 28 uit de doos en daardoor mocht James Neirynck zijn games spelen op kosten van de clubkas.

De winnaars, Carine Laseure en Jean-Pierre Coussement.
Carine Laseure en Jean-Pierre Coussement winnen de Valentijnbowling.