Voor de laatste match van het seizoen ontving Atlantis Ieper 1 thuis TOP 1 uit Koekelare en ook deze keer moesten de Ieperlingen een beroep doen op twee reservespelers, Jerke Desender en Vicky Vanslambrouck. Al van in het eerste game werd duidelijk dat de thuisploeg zijn uiterste best zou moeten doen om een gamewinst te pakken. Alhoewel Bart Vandorpe (229) zijn best deed om zijn ploeg op sleeptouw te nemen, werd duidelijk dat de bezoekers te sterk waren (898-1027). In het tweede game was het de beurt aan Pieter Van Hoorne (200) om het voortouw te nemen maar ook deze keer kon Atlantis Ieper 1 geen vuist maken (833-903). In het laatste game konden Frank Vandorpe en Pieter Van Hoorne (beiden 201) de juiste weg naar de kegels vinden waardoor het zowaar wachten was op de laatste bal om te zien wie er de laatste punten van het seizoen zou bemachtigen. Helaas waren het ook nu weer de bezoekers die aan het langste eind trokken (877-889). Opnieuw sloten de spelers van Atlantis Ieper 1 de avond af met 0-16 verliescijfers (2608-2819), gelukkig konden Frank Vandorpe (2), Vicky Vanslambrouck (1) en Pieter Van Hoorne (3) samen nog 6 puntjes rapen in de onderlinge duels. De match werd afgesloten met 6-25 in het voordeel van TOP 1. Man van de match was Pieter Van Hoorne (568) voor Frank Vandorpe (546), Bart Vandorpe (526) en Jerke Desender (500).
Vorig seizoen kreeg Atlantis Ieper 1 de vraag van de Belgische bowlingsportfederatie om als tweede in de reeks 2A mee de overstap te maken naar 1A. Met twee spelers die op dat moment de club verlieten, wisten de Ieperlingen dat het een moeilijk seizoen zou worden maar ze wilden toch het risico nemen. Er werd naar een oplossing gezocht om de twee vacante plaatsen in te vullen en met vol enthousiasme werd het seizoen gestart. Al vlug bleek dat er te weinig punten werden gepakt op de momenten dat het kon, waardoor de ploeg naar de onderkant van het klassement zakte. Daarnaast haakten enkele spelers af, enkelen door blessures, waardoor 2 extra reservespelers moesten worden opgeroepen. Het eindrapport is niet zo positief voor Atlantis Ieper 1, ze sluiten het seizoen af met de rode lantaarn en ook nu zien ze verschillende spelers afhaken. Onder andere Frank Vandorpe, Pieter Van Hoorne, Bart Vandorpe en Vicky Vanslambrouck kiezen voor een ploeg dichter bij hun woonplaats.
Als kapitein van Atlantis Ieper 1 wil ik iedereen die zich, vaak in moeilijke omstandigheden, het hele jaar heeft ingezet voor de ploeg oprecht bedanken! Ik wens de vertrekkers veel succes in hun nieuwe ploeg en bedankt voor de vele mooie herinneringen.
Patrick Van Hoorne
Kapitein Atlantis Ieper 1

Atlantis Ieper 1 verliest thuis met 6-25 (2608-2819) van TOP 1 uit Koekelare.